OM NATALIE

Natalie Abrahamsson är född i Vetlanda, uppvuxen i Jönköpings kommun och numera bosatt i Habo sedan många år tillbaka. Sången har alltid funnits inom henne och redan som barn gick hon ständigt och nynnade på melodier. När hon blev äldre sjöng hon i kör och tog sånglektioner, men utrymmet för att upptäcka sin egen musikalitet fanns inte i den värld som Natalie växte upp i. En trångsynt världsbild och strikta ramar präglade hennes självbild och de egna drömmarna. Det var först i övre tonåren som Natalie bröt sig loss, förälskade sig i musiken och fann sig själv med stora drömmar.

Skrivandet hade varit en naturlig del av Natalies liv, men när hon tog sig an låtskrivandet var det en ny värld som öppnades och en stark längtan började gro. Under många år testade hon sig fram med olika samarbeten och sjöng i olika sammanhang med olika konstellationer. Även att hon alltid fann glädje i att få sjunga så var det ändå något som saknades – hon ville pröva sina vingar. Natalie drömde om att få hitta någon som förstod henne, som kunde pusha henne i rätt riktning och som hon kunde förverkliga sina drömmar med. När hennes pappa kom med förslaget att höra med sin farbror Magnus, så gjorde hon det i ren desperation. Inte kunde hon ana att han faktiskt bar på nyckeln till hennes egna drömmar.

”Ibland måste man bara ha tillit till livet, att det vill en väl. Det vi längtar efter finns kanske närmare än vi tror!” 

-  Natalie